Iulia Albu a dezvaluit poreclele Silviei dupa ce concurenta i-a comparat in culisele emisiunii "Bravo, ai stil!" pe jurati cu personaje de desene animate! Uite cu ce porecla s-a ales Maurice Munteanu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Iulia Albu scoate la iveala secretele Silviei. Ea a dezvaluit in fata publicului care sunt poreclele concurentei si de ce prietenii ii spun Iulia Albu!

Silvia a fost deconspirata de catre fashion editor si a spus tuturor ca Silvia are doua porecle, lucru confirmat chiar si de concurenta: "Nu am inteles cu ce personaje de desene animate ne-ai comparat pe mine si pe Maurice? Avand in vedere ca ai spus despre mine ca sunt Cruela desi imi place personajul, in schimb nu imi place ca purta blana naturala, dar asta este o alta discutie....Stii ce mi se pare ca esti tu, veverita aia care incearca sa faca ceva si nu ii iese!"

Iulia a mai remarcat faptul ca tinuta pe care o poarta Iulia a fost pentru prima data elaborata de ea acum trei ani si ca daca ar fi purtat-o in Gala, ar fi luat un cinci minunat!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: