Iulia Albu a facut o dezvaluire incendiara: relatia ei cu Silvia e mai veche decat stiam! Uite de cati ani se stiu cele doua si de ce se cearta cu fiecare ocazie

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Cele doua s-au avantat iarasi intr-o discutie aprinsa originalitatea Silviei si tinutele pe care le-a copiat de la Iulia Albu.

"Incerci sa ma transformi in TU, iar eu nu sunt Iulia", a exclamat Silvia. "Vrei sa ai stilul tau. Tu ai un singur stil, niste maneci pe care le stramtezi, le sucesti, punem niste fasii de panza... eu n-o sa fiu asa niciodata!"

"Eu astazi port salopeta in paiete, maine port bluzele tale largi, poimaine port chiloti de tabla, dupa aceea vin cu un porumb in cap.

Asta este Silvia!"

"Silvia va purta incontinuu numai ce vrea ea!", le-a spus ea telespectatorilor.

Replica taioasa a Iuliei a venit imediat. Aceasta i-a amintit Silviei de o intalnire mai veche a lor, cand Silvia i-a marturisit ca o divinieaza si ca isi doreste sa fie ca Iulia:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Cand te-ai inscris, acum doi ani, la acel concurs de street style si veneai
numai in veste de crupier si asemenea salopete si imi spuneai: 'te divinizez, imi doresc doar sa fiu ca tine, Iulia! Oare ce o sa fac eu, ca tu ai facut totul...'"

Iata cum a continuat cearta celor doua:

 

Taguri: