Iulia Albu a facut prima victima in Gala “Bravo, ai stil!” “Pari deghizata!” Ce tinuta are concurenta aflati sambata, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Sambata seara, de la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzata prima Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”. Cele 14 fete din cea mai stralucitoare competitie a anului vor avea de ales intre doua teme propuse de juratii emisiunii - o petrecere glamour sau o seara in club alaturi de prieteni.

Iulia Albu face prima “victima”! Ana-Maria, una dintre concurente, poarta o vestimentatie all black si merge la o petrecere ce va avea loc intr-un conac. Accesoriul de “rezistenta”, o floare purtata pe cap, o baga mai mult in incurcatura pe fata.

“Vreau sa fac o delimitare intre ce inseamna o petrecere glamour si ce este o petrecere de Halloween! De Halloween, poti interpreta un personaj, daca alegi sa faci asta.

O petrecere glamour o pozitionam altfel; ar fi trebuit sa fii foarte glamouros imbracata si sa alegi un accesoriu care sa te duca cu gandul in acea zona. Mi se pare ca ai incercat prea mult! Pari deghizata! Niciodata nu as merge asa imbracata la o petrecere de genul, decat daca as vrea sa fiu subiectul de gluma al serii”, a tunat Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Care a fost parerea celorlalti jurati veti putea afla in Gala emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata sambata, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: