Iulia Albu a "indraznit" s-o compare pe Ioana cu Marisa si si-a pus in cap tot juratii! "Mai Iulia, am innebunit?" Maurice Munteanu: "Cand n-are ce sa spuna, baga la inaintare aceeasi eterna, rasuflata, penibila replica: "Am scoala!""

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 11:17

In culise, in timpul interviurilor private, Iulia Albu a marturisit de ce ii place sa o provoace pe Marisa: "Ma distreaza cum se ataca ea si se victimieaza".

Conflictul a fost declansat in momentul in care Iulia Albu i-a spus Ioanei ca tinuta ei e aproape la acelasi nivel cu tinuta Marisei, replica ce a starnit rumoare printre ceilalti jurati si printre concurente.

"Mi se pare ca exagerezi si mi se pare ca incerci sa imi asemeni tinutele cu niste tinute cu care nu au absolut nicio legatura. Nu ar trebui sa iti placa la fel de mult...",

s-a aparat, revoltata, Marisa.

Urmatoarea replica a Iuliei Albu a provocat reactii si mai acide. "Marisa, tu intai sa termini scoala pe care ai inceput-o, dupa aceea vom putea discuta", a spus Iulia. Imediat, Maurice Munteanu a reactionat spunand despre Iulia Albu ca atunci cand ""Nu are ce sa spuna, baga la inaintare aceeasi eterna, rasuflata, penibila replica: "Am scoala!"""

Jurizarea Ioanei a continuat de abia cand spiritele s-au calmat, insa concluzia juratilor a fost la unison: "Esec lamentabil!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata inregistrarea momentului savuros:

 

Taguri: