Iulia Albu a pus-o la punct pe Silvia dupa ce i-a facut praf tinuta din aceasta seara: "Nu este cazul sa iti permiti sa vorbesti asa, avand in vedere postura in care te afli. Nu mai sta ca o tata cu mainile in fata sau ca Ceauseasca!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:23

Silvia a reusit sa o scoata din sarite pe Iulia Albu cu atitudinea pe care o are vis-a-vis de juriu.

Juratul "Bravo, ai stil!" a icnerca tsa o pondereze pe concurenta atrangandu-i atentia ca nu se afla in postura de a critica si cel mai bine pentru ea este sa asculte sfaturile si sa nu se mai repeada: "Sa tinem cont ca esti intr-un concurs, iar tu trebuie sa vorbesti foarte frumos cu juriul, incet, cu calm, fara sa te repezi. Sa nu mai stai ca o tata cu mainile in fata sau ca Ceauseasca cum a spus si Maurice."

Silvia, in schimb s-a aparat, atacand-o pe Iulia Albu inca de la inceput: "Daca purtai tu vesta, iti placea, crede-ma. Cu siguranta ar fi fost frumoasa, dar ca o port eu, nu este atat de frumoasa, stiu asta. Nici pe mine nu o sa ma intereseze multe lucruri...", a persiflat-o Silvia pe Iulia. Urmareste intreg momentul mai jos!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: