Iulia Albu a pus-o pe Cristina Mihaela sa isi dea jos haina: "Este monstruoasa, este extrem de urata!" Cu toate acestea, unite ce verdict a primit din partea fashion editorului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:52

Cristina Mihaela a fost imbracata in rosu, din cap pana-n picioare dupa cum s-a exprimat Ioana intr-un dialog mai acid cu a ei rivala, insa a primit toate aprecierile juratilor.

Concurenta a purtat o haina gri pe desupra tinutei all red, lucru care a facut-o pe Iulia Albu sa ii spuna verde in fata ca este extrem de urata mai ales cu acele fermoare. Si celelalte detalii care au ruinat tinuta au fost cerceii si coafura. Daca s-ar fi lipsit de haina si de accesoriile respective, atunci, concurenta ar fi avut o tinuta superba.

Raluca Badulescu s-a declarat invidioasa pe nuantele de rosu ale Cristinei Mihaela si i-a spus ca ii plac pana si cerceii care merg perfect la set cu sacoul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: