Iulia Albu a scos la iveala secretul Silviei si al Andreei! Ce a descoperit fashion editorul despre cele doua concurente

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:25

Iulia Albu a dezvaluit ca Andreea i-ar cere sfaturi in materie de stil Silviei, conform unor imagini surprinse in cabina lor.

Andreea a recunoscut ca nu este vorba de sfaturi, ci fetele discuta in cabina intre ele atunci cand le sunt criticate tinutele si incearca sa se ajute intr-o oarecare masura, lucru neacceptat de Iulia pentru ca este vorba de o competitie.

La randul ei, Silvia a incercat sa motiveze aceasta "comunicare fashionista" intre ea si Andreea: "Eu am incercat sa o incurajez pentru ca intre stilul cu care a aparut initial si cel de acum, exista o evolutie.

Faptul ca nu este un fashion icon ca tine sau ca alte persoane, nu inseamna ca nu are nicio evolutie. Iar ca sa imi spui mie ca o consiliez gresit, este prea mult spus. Nu ma erijez in niciun stilist deocamdata, insa criticile de care am parte de-a lungul timpului sunt unele pozitive la adresa tinutelor mele."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.