Iulia Albu: "Am ajuns sa ii dau dreptate Ralucai, cine ar fi crezut vreodata! Mai iesim din zona asta de vintage, si mie imi place, dar hai sa o terminam!" Raluca Badulescu a asemuit-o pe Roxana cu regina din "Alice in Tara Minunilor"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:48

Dupa ce Iulia Albu i-a atras atentia Roxanei ca tinuta o mareste si a rugat-o sa mai iasa din zona vintage, a venit si randul Ralucai Badulescu sa sublinieze ca, in primul rand, fusta este urata.

"Ai un trandafiras trantit pe o parte sau nu l-am vazut eu bine? Sta singur acolo sau vrea sa fie tovaras cu Paloma?Eu m-am gandit ca acea floare va fi prietena cu Paloma, pe cuvantul meu. Povestile tale au coerenta, asta nu te contrazic, insa in tinute, nu le nimeresti pentru tine.

Puloverul este mult prea pufos, mi se pare ca semeni cu regina din Alice din Tara Minunilor, cu acea coafura, acesti ochi, asa rosie, cu buzele rosii.

E un personaj amuzant. Mie mi se pare ca le azvarle de la etajul zece si tu stai la prindere", a spus Raluca despre tinuta Roxanei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: