Iulia Albu: "Aparitia ta este un esec! Ai aceasta continuitate de a poza lasciv cu femei. Esti cam impertinenta pentru varsta ta. Asa stai, cracanata in fata mea?!/ Aroganta Larisei: "Daca aveam capul Alinei, iti placea foarte mult" Juratul o face praf pe

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Iulia Albu nu a fost deloc impresionata de tinuta Larisei si nici de moment, ca atare i-a si spus ca are o aparitie esuata.

Pe parcursul discutiei dintre cele doua, spiritele s-au incins, iar Iulia si Larisa si-au scos ghearele de fiecare data cand s-au provocat una pe cealalta. Larisa i-a amintit Iuliei ca daca era Alina in locul ei, atunci altfel ar fi stat situatia si ar fi fost desigur apreciata, altfel, se pare ca nu. Iulia Albu i-a reamintit concurentei ca este foarte impertinenta si ca atitudinea ei este una neprotrivita, mai ales ca sta si cracanata in fata juratilor: "Daca aveai capul Alinei...dar

tu ai capul tau, Larisa. Momentul tau a fost gandit de tine cu capul tau, iar al ei cu capul ei. Tu ai aceasta continuitate de a avea atitudine lasciva cu tot felul de femei si de a poza in fata inocenta, pe cand Alina s-a propus in pisicuta sexy de la inceput. Parca tin minte ca erai deranjata ca ti-am amintit de unul din momentele din Gala."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: