Iulia Albu asa cum rar poate fi vazuta! A felicitat-o pe Adela pentru momentul ei: "Ai transmis o stare!" Ceilalti jurati, nemultumiti de tinuta concurentei, insa impresionati de spectacolul pe care ea l-a facut: Mi-a placut la nebunie momentul tau. Ai av

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Iulia Albu a fost extrem de incantata de momentul Adelei si l-a notat ca atare, la fel si ceilalti jurati desi au avut ceva de obiectat in legatura cu fusta concurentei.

"Mi-a placut foarte mult pentru ca mi-ai transmis o stare, ceea ce...daca te intrebi cum zambesc eu, este asa...cat despre costumatie, sigur ca este corect aleasa, insa eu as vrea sa vad ceva mai multa creativitate, insa nu ma deranjeaza nimic in aceasta seara. Insa tu transmiti, Adela!, i-a zis Iulia Albu.

Fusta si tulle-ul Adelei au fost detaliile negative care au ruinat intr-un fel tinuta Adelei, insa momentul artistic a fos texceptional din punctul de vedere al juratilor, mai ales ca Raluca Badulescu a fost orbita de stralucirea concurentei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: