Iulia Albu, atac fara precedent la adresa Denisei:" Ar trebui sa va invatati cu comparatiile si sa nu va mai simtiti jignite. Nu este niciuna dintre voi regina-mama ca sa aveti acest comportament! V-as ruga sa reveniti cu picioarele pe pamant. Niciuna nu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Iulia Albu i-a facut observatie Denisei, spunandu-i ca are un comportament neadecvat fata de restul colegelor atunci cand i-a sugerat fashion editorului sa nu mai fie comparata cu alte concurente.

"Draga Denisa, nu imi place materialul din care este facuta rochia. Are intentia de rochie de dans, insa este esuata lamentabil. Materialul este interesant, insa nu aici. Rochia are foarte multe caacteristici cu rochia pe care am purtat-o eu la un concurs de dans. Muzica este aceeasi si mai mult decat atat, am inteles aluzia cu vilonistul. Ii recomnad sa se abtine. Tinuta ta nu imi place mai mult decat cea a Marisei, i-a spus fashion editorul Denisei.

Cand a comparat-o cu Marisa, Denisa a sarit imediat ca arsa si i-a reprosat accest lucru Iuliei Albu, insa fashion editorul nu a inghitit aceasta replica a concurentei si i-a atras atentia int-run mod extrem de dur! Urmareste video si vezi ce i-a spus!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: