Iulia Albu catre Alina: "Mi se pare incredibila revenirea ta dupa ziua de ieri!"/ "Fac ce fac si tot la perversitate ajung" Replicile dintre concurenta si Maurice Munteanu sunt super hot!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Alina a spus ca merge la un interviu pentru postul de stewardesa si vrea sa se asigure ca il va si lua, de aceea a ales o tinuta retro chic, cu spatele gol.

Alina nu a inceput saptamana cu dreptul, insa se pare ca in aceasta editia a avut parte de steluta norocoasa caci tinuta pe care si-a ales-o a fost una pe placul juratilor "Bravo, ai stil!"

Iulia Albu chiar a fost uimita de styling-ul realizat de Alina pentru ca, dupa ziua precedenta cand a dat gres, nu parea ca isi revine atat de spectaculos, in opinia juratului. Maurice Munteanu i-a admirat intentia retro a rochiei, cerceii dar si spiritul usor pervers al intregului outfit.

Cand i-a spus acest lucru, concurenta nu se gandea ca si de data aceasta tinuta ei va fi starni din nou fantezii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: