Iulia Albu catre Andreea: "Daca ti s-ar face o statuie la Zarnesti, ai purta o maleta!" Tinuta concurentei a starnit disputa intre fashion editor si Razvan Ciobanu: "Eu o tinuta buna, o vad propusa, dansand hora in mijlocul Zarnestiului asa"/ Ce i-au iesi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Andreea a adoptat un look traditonal in adevaratul sens al cuvantului si a obtinut aprecieri atat din partea Iuliei Albu cat si din partea Ralucai Badulescu.

In schimb, Maurice Munteanu si razvan Ciobanu i-au desfiintat look-ul din cauza ca a alaturat prea multe elemente traditionale: "Daca voua vi se pare ca haina, vesta, se potriveste cu sandalele, avem o problema si avem o problema si mai mare daca ne imaginam ca totul se potriveste cu acea fusta. Nu merge nimic cu nimic."

Si Razvan Ciobanu a fost de acord cu Maurice Munteanu si i-a spus Andreei ca tinuta nu este nici pe departe una buna si asta din cauza incaltamintei si a fustei de birou.

"Pai, i-a fost frica sa vina in chiloti din cauza ta", a spus Iulia Albu!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: