Iulia Albu catre Ciobanu: “Pleaca, nu te potrivesti ca n-ai flori pe cap. Ia vezi cum miros florile mele!” – Razvan: “Zice asta ca-i stric interviul” – Dialogul spumos dintre cele doua vedete de la “Bravo, ai stil!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Membrii “Bravo, ai stil!” si-au incarcat bateriile in vacanta de iarna si au revenit cu forte proaspete pe platoul de filmare pentru a incepe sezonul 2 al show-ului.

Reporterii WOWbiz.ro i-au surprins pe Iulia Albu si Razvan Ciobanu in culise, chiar inainte de a intra in platou si a cunoaste noile concurente.
Iulia a reusit, asa cum se intampla mai mereu, sa atraga toate privirile celor prezenti in culise datorita tinutei spectaculoase pentru care a optat. “Am stele fosforescente pe par, da. Nu sunt de alea de lipit pe pereti, sunt de lipit pe par. Cele de lipit pe pereti sunt mult mai mari”, ne-a spus Iulia imediat ce a constatat ca figurinele ei din par sunt subiect de discutie in culise.

Jurata “Bravo, ai stil!” parea nerabdatoare sa intre in platou. “Imi doresc ca noile concurente sa fie originale, bataioase, sa fie naturale si manierate. Cred ca aceasta este reteta pentru castigatoarea din acest sezon”, ne-a mai spus criticul de moda.

Citeste mai multe pe WOWbiz.ro!

Luni, 23 ianuarie, la ora 16:30, se va da startul celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil”, show-ul ce a cucerit intreaga tara si a dus la cote maxime conceptul de stil si atitudine.

Emisiunea va fi prezentata, ca si pana acum, de carismatica Ilinca Vandici, juratii Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu vor fi mai taiosi si mai rigurosi in ceea ce priveste tinutele concurentelor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Razvan Ciobanu isi va pastra statutul de mediator intre jurati si concurente, dar cuvantul lui va avea o mai mare greutate intrucat la finalul fiecarei editii acesta va avea dreptul de a acorda sau retrage, argumentat, dupa caz, o stea unei concurente.

 

Taguri: