Iulia Albu catre Isabela: "Cand esti mica si plinuta, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa pari si mai mica si grasa!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Funda Isabelei legata pe fata a creat numeroase controverse in randul celorlalte concurente si a juratilor "Bravo, ai stil!"

"Tu in continuare vii cu lucruri facute de alti colegi? Tu nu faci carpe? A intrebat Iulia. Hai sa vorbim si pe limba telespectatorilor. Cand esti mica si plinuta, ultimul lucru pe care vrei sa il faci este sa pari si mai mica si grasa! Acest tip de tinuta nu te avantajeaza. Iar funda nu este in regula, nu esti pe podium. E ingrozitor ce ai pregatit pentru astazi. Daca ai fi decupat pe sacou niste volumetrii si ai fi venit cu funda in gala, ar fi fost ceva!

"E cumva creatia cocosatului de la Notre-Dames", a intrebat si Raluca Badulescu, moment in care toata lumea a izbucnit in ras.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: