Iulia Albu, consternata de aparitia Larisei: "Nu imi vine sa cred ca asta e tot ce poti tu!" Bustul concurentei, in vizorul lui Maurice Munteanu si al Ralucai Badulescu. Uite ce au zis juratii despre sanii Larisei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Larisa a facut o marturisire care i-a luat prin surprindere pe juratii "Bravo, ai stil!". Concurenta isi doreste un bust mai generos.

Larisa a dezvaluit ca ar cam vrea sa isi mareasca bustul si nu e nici multumita de aspectul sanilor, de aceea foloseste sutiene cu push-up dupa cum a remarcat si Maurice Munteanu, dar si Razvan Ciobanu. Cei doi chiar au facut si o remarca la adresa a ceea ce se intampla la nivelul bustului Larisei.

Iulia Albu, in schimb, a fost consternata de rosul atat de persistent din tinuta Larisei si a felicitat-o, in mod, ironica ca nu si-a pus si ruj rosu.

In schimb, nu a apreciat deloc lipsa de imaginatie a tinutei Larisei chiar daca nu a avut ceva imptriva combinatiei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: