Iulia Albu critica pe toata lumea din punct de vedere vestimentar, mai putin pe iubitul ei: “El este perfect” Intra sa citesti intreaga declaratie a juratului emisiunii “Bravo, ai stil!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:36

Iulia Albu traieste o poveste frumoasa de dragoste, de aproape un an, cu un afacerist pe nume Mike. Vedeta Kanal D il tine insa “ascuns” pe cat posibil, asta pentru ca ei ii place sa-si tina viata privata departe de ochii curiosilor.

Unora dintre vedete le tremura chilotii cand aud de Iulia Albu, altele spera sa nu intre in gura ei ca sa le ia la puricat din punct de vedere vestimentar.
Cel care nu traieste insa cu acest stres este iubitul ei, Mike.

Prezenta la Premiile Radar de Media, recent, Iulia Albu ne-a vorbit despre noua colectie de bijuterii la care lucreaza si ne-a dezvaluit ca va scoate pe piata si ceva dedicat barbatilor. “Fac butoni si o sa fac si ace de cravata. Mi se pare foarte sexy ca un barbat sa poarte butoni frumosi si ac la cravata”, ne-a declarat Iulia.

Intrebata daca si iubitul ei poarta astfel de accesorii si daca o asculta atunci cand il sfatuieste ce sa poarte, jurata de la “Bravo, ai stil!” ne-a dat de inteles ca Mike se pricepe sa-si aleaga tinutele corespunzator.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

“Iubitul meu este perfect. Trageti voi concluziile. Iubitul meu nu are nevoie de sfaturi. Asa cum am spus, iubitul meu este perfect”, a spus Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

 

Taguri: