Iulia Albu, dezarmant de sincera in ce priveste defectele Ioanei: "Nu ai niste picioare frumoase sau suficient de tonifiate sa iti permiti toate lungimile! Fusta iti face popoul lasat"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Iulia Albu i-a atras atentia Ioanei ca tinuta nu ii pune in evidenta sau nu ii scoate in relief calitatile fizice, ci din contra defectele.

"E ceva ce nu ti-a spus Raluca: Nu ai niste picioare suficient de frumoase sau tonifiate. Nu ti-am spus-o de ieri pentru ca, sa zicem, tinuta de ieri a fost altfel. Dar nu ai niste picioare care sa iti permita orice lungime. Vestea buna e ca nici noi", i-a explicat concurentei Iulia Albu.

"Fusta nu iti vine bine pentru ca iti face popoul mai lasat. Mie nu imi place cum ai combinat produsele.

Insa, imi place topul, i-a spus si Maurice Munteanu. Raluca Badulescu a avut ceva impotriva sandalelor. "Nu imi plac deloc, iti scurteaza picioarele."  Uite cum ar fi aratat tinuta Ioanei altfel compusa!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: