Iulia Albu, dezvaluiri despre o posibila casatorie si despre secretele pe care le ascunde. Ce le pregateste fashion editorul fanilor "Bravo, ai stil!": "In Gala finala, ma veti vedea intr-o ipostaza inedita, neobisnuita, care sigur va face valva!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

Kanal D împlineşte 10 ani, iar vedetele postului se pregătesc cu fast pentru marele eveniment.

Printre acestea şi fashion editorul Iulia Albu. Cu această ocazie, jurata de la “Bravo, ai stil” a acordat un interviu pentru apropotv.ro în care a dezvăluit cum arată viaţa ei personală, când nu apare la tv.

Deşi discretă în privinţa vieţii private, Iulia Albu a acceptat să vorbească despre relaţia pe care o are în prezent cu Mike, un tânăr afacerist. Cu toate că povestea lor de dragoste a evoluat spectaculos, jurata de la “Bravo, ai stil” nu face din casătorie o prioritate.

- Cum stau lucrurile pe plan sentimental? Mai crezi în căsătorie?

Casatoria este, momentan, un subiect care nu ma starneste foarte tare. Am o relatie in care sunt foarte fericita. Am langa mine un barbat care ma iubeste si pe care il iubesc. Consider ca este importanta casatoria insa, deocamdata, pentru mine nu este un lucru prioritar.

- Ce secrete ascunse are Iulia Albu?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Am multe secrete si cu siguranta nu le voi dezvalui prea curand. Pot doar sa va spun ca, in gala finala „Bravo, ai stil!”, ma veti vedea intr-o ipostaza inedita, neobisnuita, care sigur va face valva.

- Mai ai loc în dressing? Îţi lipseşte ceva acum din punct de vedere vestimentar?

Am loc in dressing pentru ca tocmai ne-am mutat intr-o casa mult mai mare J.

Nu pot spune ca am loc suficient loc insa, am destul, deocamdata. Citeste intreg interviul cu Iulia Albu pe apropotv.ro!

 

Taguri: