Iulia Albu, din nou pe perfuzii! “Mi s-a facut rau la volan” – Jurata “Bravo, ai stil!” a ajuns pe mana medicilor si-n urma cu doua saptamani! Iata ce a patit fashion editorul

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:54

Iulia Albu s-a simtit extrem de rau marti seara. Juratei “Bravo, ai stil!” i s-a facut rau in timp ce se afla la volanul masinii sale. A pus mana pe telefon si si-a sunat medicul.

Iulia Albu trebuia sa fie prezenta marti seara, la lansarea VIP a serialului „Dragoste infinita”, care debuteaza luni, 20 martie, la ora 20.00, la Kanal D, alaturi de celelalte vedete ale postului tv.

S-a pregatit pentru acest eveniment cateva ore, caci, dupa cum bine se stie, Iulia nu iese niciodata din casa nearanjata. Din pacate, insa, jurata “Bravo, ai stil!” n-a mai ajuns la vizionarea primului episod al serialului din cauza ca i s-a facut rau.

S-a urcat in masina si a plecat spre locatia evenimentului, insa, chiar in apropierea casei a simtit cum o ia cu lesin. A oprit si si-a sunat medicul.

“Intr-adevar mi s-a facut rau. Nu m-am simtit deloc bine. Noroc ca eram aproape de casa, doar ce plecasem, si am putut sa ma intorc. Medicul a venit acasa si mi-a pus o perfuzie dupa care mi-am mai revenit cat de cat.

Din pacate, starea de rau mi-a dat tot programul peste cap, nu am mai reusit sa ajung nici la lansarea serialului “Dragoste infinita”, si nici live-ul pe contul de socializare nu l-am mai facut, desi le promisesem fanilor”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Citeste mai multe aici!

 

Taguri: