Iulia Albu, din nou rautacioasa cu Andra: "Se vede ca ai stat in poarta cand ai fost mica pentru ca ai buzele tumefiate! Colantii sunt foarte putili la piscina cand te arunci in cap in acel constum de baie...Tinuta e ridicola"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:39

Daca Raluca Badulescu a vazut la Andra o tinuta foarte bine compusa, iata ca Iulia Albu a gasit-o ridicola.

Raluca a facut-o pe Andra capitan de echipa pe toata ziua deoarece e singura care a facut in aceasta editie styling. Astfel, colantii, costumul de baie si sandalele au facut furori in opinia juratului. Razvan Ciobanu, in schimb, a vrut sa ii ia steluta concurentei din cauza bratarilor colorate care nu au ce cauta cu aceasta tinuta.

Iulia Albu a atacat-o si mai mult pe concurenta spunandu-i ca are buzele tumefiate din cauza culorii rujului si metaforic ca se vede ca a stat in poarta cand a fost mica pentru ca a primit mingi in fata.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.