Iulia Albu, dura cu Adela: "Daca era Cristina Mihaela in locul tau, ar fi luat matura, ea chiar isi doreste o cariera in televiziune, asa cum a facut cu stiuletele! Sa vii cu tinuta sa, cu acest machiaj, mi se pare ca ne iei la misto!" Raluca Badulescu a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:44

Adela a venit total nepregatita din punct de vedere stilistic, iar juratii au notat-o ca atare in aceasta editie.

"M-am uitat la tine cateva minute cat discutati voi si am vazut cum iti tremura picioarele. Nu stiu, am niste sentimente, nu stiu daca sa-mi fie mila, sunt niste sentimente confuze, nu inteleg ce se intampla cu tine. Tu esti incordata, iti tremura rau picioarele, adica este ceva ce noi nu ne dam seama? Ai o problema? Vrei sa te descalifici singura? Ai ceva? Ce ai?, a intrebat-o Raluca Badulescu.

Raspunsul Adelei a fost extrem de categoric si a vizat-o direct pe Iulia Albu careia i-a spus ca nu e cazul sa asculte viorile pentru ca stie ca nu ii plac. Maurice Munteanu i-a spus si el transant ca nu are ce sa jurizeze la tinuta ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: