Iulia Albu, extrem de dura cu fosta ei preferata: "Fata de inceputul competitiei, ai inceput sa ai tinute studiate si nu neaparat de catre TINE. Daca le-ai fi facut tu, ti le-ai fi asumat...aceea este o vaza si nu o urna. Mi se pare lipsa de respect fata

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Daca Maurice Munteanu a fost extrem de incantat de look-ul Iuliei, se pare ca nu acelasi lucru se poate spune despre Raluca Badulescu si Iulia Albu atunci cand a venit vorba de Iulia.

"Mi se pare ca fata de inceputul competitiei, ai inceput sa ai tinute mai studiate si nu neaparat de catre tine. Si lucrul acesta este evident. Esti de acord cu mine? Daca le-ai face tu, ti le-ai asuma si ai avea o atitudine pe masura. legaciunea asta pe care ti-ai facut-o astazi, in mod normal mi-ar fi placut, dar vine dupa legaciunea pe care ti-ai facut-o ieri, cam in aceeasi zona.

Nu este ca si cand nu e o tinuta in regula, dar nu imi plac cerceii si in acest moment este evident ca trebuie sa iti vopsesti parul. As vrea sa iti atrag atentia ca ce tii in mana este o vaza si este lipsit de respect fata de cei care au trecut in nefiinta..."

 

Taguri: