Iulia Albu, fata in fata cu sosia sa, la Gala "Bravo, ai stil": “Ai recunoscut public ca ai o obsesie pentru mine!” Duminica, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:28

Duminica, 11 septembrie, de la ora 20:00, in cea de-a treia Gala a emisiunii “Bravo, ai stil!” cele 8 fete ramase in concurs vor oferi telespectatorilor un show de zile mari.

Silvia, criticata de cele mai multe ori pe parcursul editiilor trecute in ceea ce priveste alegerile vestimentare si atitudinea adoptata, o va uimi pe Iulia Albu cand o va imita foarte bine pe aceasta.

  “Nu cred ca ma intereseaza parerea ta! Nu este vorba de rautate, ci nu consider ca tu imi poti da lectii”, va replica Silvia unei concurente care ii va complimenta look-ul.
 Aroganta, cu un look extravagant, iesit din comun, un machiaj pe masura, imitand gesturile criticului de moda Iulia Albu, concurenta pare ca se simte ca pestele in apa in aceasta postura.Ajunsa in momentul jurizarii, fata in fata cu Iulia Albu, juratul se va ridica de la pupitru si ii va oferi lectii de stil in timp ce amandoua isi iau postura celebra in care pozeaza vedeta Kanal D.

“Vino sa te examinez in detaliu ca nu prea imi dau seama. Ai recunoscut public ca ai o obsesie pentru mine, Silvia! ”, spune Iulia Albu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: