Iulia Albu i-a desfiintat din nou tinuta Silviei! "Piesa este ingrozitoare, este echivalentul prosopului cu femei goale pe care il au camionagii!" Cum a pus-o la punct fashion editorul pe concurenta

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:25

Silvia a incercat sa isi motiveze alegerea facuta in stilul si cu tonul caracteristic.

"Tu crezi ca gresesti vreodata purtand aceleasi piese de fiecare data? Crezi ca pe mine nu ma deranjeaza sa vad aceleasi bratari la o persoana ca tine? Iulia a incercat sa fie cat se poate de diplomata, insa nu a mai rezistat si a izbucnit: "Tu crezi ca parerea ta conteaza fiind acolo si nefiind in locul meu? Nu este vorba de aceleasi piese. Ci despre o piesa dominanta. Tu ai alte incropeli, cusute, lipite si ramase acolo.

Acel tip de sort este potrivit pentru plaja. Tu esti aici pentru ca esti ca aspiri la un loc cu alte opt fete care se staduiesc mai mult decat tine. Ma intriga aroganta ta care nu este nici educata, nici justificata. Dar nu este cazul. Esti o varza completa! Mai du-te la o scoala!"

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.