Iulia Albu i-a lansat provocarea Andreei de a se tunde! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a aceeptat, iar in Gala, ea a venit cu un nou look! Cum arata noua Andreea, vedeti in show-ul din aceasta duminica de la ora 20:00!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:31

Daca la inceputul editiilor "Bravo, ai stil!", Andreea parea extrem de timida in modul de abordare al vestimentatiei, odata cu derularea show-ului, concurenta a dovedit ca poate fi si o mata blanda care stie sa zgaraie.

Andreea a dovedit pana acum ca pas cu pas poate sa dovedeasca ca are stil. Si a reusit sa primeasca si stelute chiar de la temuta Iulia Albu care a apreciat-o pentru alegerile vestimentare din ultimele editii. In cea mai recenta aparitie a concurentei in care Cristina Mihaela i-a spus ca seamana cu Andreea Marin in perioada ei de glorie, Andreea a venit cu parul coafat scurt. Atunci, Iulia Albu i-a lansat provocarea de a se tunde scurt, iar Andreea nu a ezitat si in Gala va aparea cu un nou look.

Cum arata mai nou Andreea, veti putea urmari duminica de la ora 20:00, in cel mai exploziv show, "Bravo, ai stil!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: