Iulia Albu i-a lansat provocarea Isabelei de a-si desface jacheta, stiind ca nu are decat camasa pe ea. Razvan Ciobanu a dezvaluit un detaliu intim despre concurenta spre surprinderea juratilor

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:33

Isabela a fost provocata de fashion editor sa isi dea jacheta jos.

Concurenta a zambit in momentul cand Iulia Albu a pus-o sa isi desfaca jacheta si a ezitat pentru ca stia ca nu are decat camasa pe dedesubt. Cu toate acestea, a descheiat-o intr-un mod cat se paote de decent pentru ca juratii sa vada ce fel de camasa si-a pus. Cu toate ca look-ul ei parea unul inedit, Iulia nu a parut prea incantata de cum arata: "Cred ca am elucidat misterul.

Stiu cine e colegul tau: ursuletul Paddington. Arata-ne camasa, desfa-ta. Fata este in chiloti!" Este o intalnire romantica, de aceea nu porti nimic in partea de jos."

"Eu nu inteleg de ce nu ai ales kaki, de ce ai ales galben? Care e resortul interior care te face sa preferi galbenul. Tavaleala frumoasa, ce sa zic?!", a spus amuzata Raluca Badulescu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: