Iulia Albu, intepaturi la adresa Silviei: "Dintr-o data esti bogata si a devenit Andreea cea saraca?! In viata ta, sa nu mi te mai adresezi cum ai facut-o mai devreme. Vei vedea si vei intelege!" Pentru ce a avertizat-o fashion editorul

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:56

Desi Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au gasit tinuta Silviei aproape de perfectiune, Iulia Albu a incercat sa descopere ce anume ii lipseste.

Pentru ca nu isi dadea seama cea nume este in minus in tinuta Silviei, aceasta i-a propus ca, cel mai bine, pentru a vedea si a realiza despre ce anume este vorba, ar fi sa isi dea camasa jos sau sa se intoarca cu spatele. Cand a facut acest lucru, Iulia a avut o reactie care a denotat ca nu ii place ce se intampla cu silueta Silviei si e prea slaba incat sa se lase descoperita.

Imediat, concurenta a sesizat grimasa fashion editorului si a apostrofat-o spunandu-i ca intr-adevar, la emisiune nu se promoveaza oasele. Mai mult, Iulia Albu i-a atras atentia sa isi controleze atitudinea si sa nu ii mai raspunda in felul in care a facut-o, avertizand-o foarte dur, dar in acelasi timp, dandu-i un "bravo, ai stil!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: