Iulia Albu, invidioasa pe Silvia, pentru ca nu mai poate sa poarte creatiile celebrului Myrko, designerul preferat al Silviei? "Mi-a trimis... a vrut sa-mi trimita niste lucruri"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:03

"Iulia, de ce nu recunosti ca tu ai vrut sa ii porti creatiile lui Myrko?", a intrebat-o Silvia.

Totul a pornit de la o remarca a lui Maurice Munteanu, care i-a sugerat Silviei sa poarte mai rar piesele lui Myrko. "Mi se pare ca ai reiterat un pic cam mult motivele care il consacra din punct de vedere stilistic, estetic, al designului, pe Myrko. Propui o zona din care tu nu vrei sa mai iesi", i-a sugerat Maurice.

Ideea a fost preluata si de Iulia Albu, care i-a spus concurentei palaria pe care o poarta, semnata de Mirko, e foarte prost executata. "Oricat de excentrica as fi, am purtat lucruri mai urate decat aceasta", a spus Iulia.

Imediat Silvia a izbucnit: "De ce nu recunosti ca tu, la un moment dat, ai vrut sa porti creatiile lui Myrko si nu se mai poate acum? Tu il stii pe Myrko de foarte multi ani..."

Iulia recunoscut ca il cunoaste si ca acesta i-a oferit de mai multe ori creatiile sale, insa ea nu a fost de acord sa le poarte:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Citeste si: Cine este si cum arata celebrul Myrko Tatii, artistul care colaboreaza cu Silvia si caruia ii poarta creatiile de fiecare data cand are ocazia! Pe cei doi ii leaga o veche prietenie

 

Taguri: