Iulia Albu, ironica cu Larisa: "Ai aparintii oscilante, nu stiu ce sa mai cred, ar trebui sa iti concediezi stilistul sau mai angajeaza inca trei!" Fashion editorul a taxat-o pentru detaliul de pe pantofi: "Arata-i la camera sa vada toata lumea!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:30

Tinuta Larisei a fost apreciata de Maurice Munteanu si a intrebat-o daca il urmareste pe Facebook, moment in care concurenta a recunsocut ca asa este.

" Imi place Mihaela Runceanu, imi place catifeaua, da ras fi ales un mini sac, purtat la incheietura. Nu e neaparat tipologia de sandala pe care sa o venerez, insa coafura te imbatraneste", a spus Maurice Munteanu.

Iulia Albu a avut insa un spirit de observatie mult mai aprig si a dezvaluit publicului ca Larisa a uitat sa isi scoata eticheta de pe sandale: "Larisa, ce trebuie sa facem dupa ce ne cumparam o pereche de pantofi? Te rog, sa intorci sandalele si sa arati la camera.

Stilul sta si in asta. De ce ascunzi poseta la spate. Arunc-o. Cel mai bine ar fi fost o geanta in nuanta rochiei. Nu stiu la cate premiere de film ai fost tu vreodata, insa nu te poti imbraca asa." Si nu ti se potriveste aceasta rochie, ai aparitii oscilante, ar trebui sa iti concediezi stilistul. Angajeaza-ti chiar trei stilisti daca iti doresti atat de mult sa castigi aceata competitie!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: