Iulia Albu, ironica la adresa Silviei: "Pe mine nu ma extaziaza nimic, insa cu toate acestea...E prima data cand ii spune asta Silviei!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:44

Toti juratii "Bravo, ai stil!" au apreciat tinuta Silviei din aceasta editie, ba mai mult surpriza a venit chiar din partea Iuliei Albu.

Dupa ce Raluca Badulescu a intrebat-o cu un ton putin insinuant cum se face ca are numai prietene care poarta numarul 38 la pantofi si au numai incaltaminte de brand, juratul i-a spus ca tinuta ei este una foarte reusita.

Cand a venit randul Iuliei Albu, cel mai probabil Silvia s-ar fi asteptat sa fie criticata, insa fashion editorul a surprins-o inca o data: "Este intr-o zona care ti se potriveste mai mult.

Tinuta de ieri si azi ma lasa sa te vad pe tine. As vrea sa vad ce se intampla cand iesi din brand-uri. Tinuta este usor depasita, insa este foarte buna. Este in zona ta."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: