Iulia Albu isi face aparitia cu o noua achizitie, o frumusete de “barbat”! Jurata de la “Bravo, ai stil!” il va prezenta in Gala de sambata, de la 20.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Sambata aceasta, in cea de-a doua Gala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D, Iulia Albu isi face aparitia pe platou cu noua achizitie, o frumusete de “barbat”, negru ca abanosul.

Iulia Albu socheaza din nou. Criticul de moda a venit in platou, la Gala, cu un “partener” despre care are numai cuvinte de lauda atunci cand il prezinta colegilor ei. Nu, nu este vorba despre vreun tip misterios, asa cum probabil s-ar putea crede la prima vedere, ci despre noul “accesoriu” al vedetei.

Iulia are pe umar un cocos, dar nu orice rasa! Pasarea isi are radacinile in indepartata Japonie si face deliciul publicului in gala, motiv pentru ceilalti jurati sa nu se poata abtine din a face remarci cu umor la adresa neobisnuitului

animal de companie al Iuliei Albu.

“Este un cocos Phoenix, de rasa japoneza. Voi puteti sa ii spuneti Sushi San”, spune mandra Iulia Albu, care mai sustine ca isi dorea enorm sa mai aiba o pasare cu care sa se afiseze in public.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iulia Albu a mai avut, de-a lungul timpului si alti doi cocosi, Jean Luc Charmois le Doux si Serge de Pompadour a Marble, o gaina, Chateau Loulou de la Fraise, dar si un soim, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pana si in shooting-urile ei, a folosit pasari. In atari conditii, faptul ca acum il are si pe Sushi San, un cocos a carui coada va creste pana la un metru si jumatate nu mai surprinde pe nimeni.

Care vor fi reactiile celor din platou si cum arata cocosul Iuliei Albu veti putea urmari in editia de sambata a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata de la ora 20:00, la Kanal D!

 

Taguri: