Iulia Albu Iulia Albu se astepta la un styling mult mai bun din partea Cristinei Mihaela: "Ai o aparitie terna, in zona Denisei, cam safe asa..."/"Unele sunt safe, altele se mascaresc, depinde de la om la om..."/"Incerci sa spui ca castigatoarea primului

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:17

Tinuta Cristinei Mihaela a trecut cu brio pe sub lupa juratilor "Bravo, ai stil!", insa Iulia Albu nu s-a putut abtine si i-a adresat finalistei primul sezon cateva intepaturi fine de care fosta concurenta s-a prins, raspunzandu-i elegant.

Iulia Albu a vrut sa ii atraga atentia finalistei ca are eticheta nedezlipita pe talpa pantofilor si ca intreaga ei aparitie este cam stearsa. Din punctul de vedere al juratului, Cristina Mihaela ar fi putut veni cu o tinuta mai stralucitoare."Mi se pare o aparitie mai terna asa, ma asteptam sa ai una mai elaborata. "Tu esti fan Denisa in acest sezon?"

Replica finalistei nu a intarziat sa apara:"Unele persoane sunt mai safe, altele se mascarest, depinde, stii, de la om la om."

"Castigatoarea primului sezon se mascarea, ce sa intelegem? Credeam ca ai depasit momentul:, i-a replicat Iulia Albu Cristinei Mihaela.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.