Iulia Albu l-a facut pe Razvan Ciobanu sa se dea cu capul de perete! O pereche de ochelari i-a salvat intreaga tinuta a Andreei in ciuda faptului ca fashion editorului nu i-a placut nicio piesa pe care o poarta! Reactia celor doi MERITA vazuta. Raluca Bad

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:59

Chiar daca tinuta ii vine bine Andreei, se pare ca este incropita din punct de vedere al juratilor.

Iulia Albu a fost prima care i-a spus concurentei ca nicio piesa nu functioneaza cum trebuie in demersul stilistic pe care l-a facut. Cu toate acestea un singur detaliu a salvat intreaga tinuta si anume ochelarii de vedere.

Atat a fost mult caci Razvan Ciobanu a reactionat intr-un mod caracteristic. A vrut sa se dea cu capul de perete si apoi i-a luat Andreei ochelarii de pe nas si i-a pus Petronelei, poate asa concurenta primeste o steluta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Si mai mult, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu au sustinut ca tinuta Andreei este una incropita si nu s eincadreaza in nicio zona stilistica.

 

Taguri: