Iulia Albu, nemultumita de profesiile alese in Gala de catre concurente:"Naba, ma dezmagesti profund, este jalnic sa vad ca voi nu aveti aspiratii mai inalte, este trist" Raluca sare in apararea Nabei dupa ce fashion editorul ii desfiinteaza complet tinut

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 nov 2017, 00:08

Iulia Albu i-a spus concret Nabei ca tinuta este dezastruoasa si ca nu ar cumpara asa ceva nici daca ar costa un milion de euro.

"Doamne fereste sa reinterpretam ceva vreo secunda...Oricum, ai venit cu un decolteu, nu ai cum decat sa integrezi un cinci de la Raluca. Naba, ma dezamagesti profund, nu ai niciun pic de inspiratie. Pentru mine este jalnic sa vad ca voi nu aveti aspiratii mai inalte. Este trist. Mai ales fermoarul de pe spate. Este ceva superb...Eu nu as pune asa ceva nici daca ar costa un milion de euro, i-a spus Iulia dupa ce Naba a avut curajul sa ii zica juratului ca rochia este foarte grea si are 50 de kg si de asta pare fermoarul asa.

"Dansul acesta face parte din cultura ta. Imi place absolut tot momentul. Iti sta bine. Energia ta..."Raluca, in schimb a fost cucerita de prezenta Nabei si a notat-o intocmai.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.