Iulia Albu, noi controverse pe Instagram! Ce au observat internautii intr-o fotografie postata de fashion editor? Vedeta s-a ales cu numeroase critici!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2018, 14:08

Iulia Albu are uns til aparte si nu doar cand vine vorba de haine, ci si la capitolul decoratiuni.

Recent, vedeta si-a aratat un colt din apartamentul in care locuieste si desi si-a atras numeroase aprecieri pentru piesele scumpe si de valoare pe care le detine, au fost si unii care nu prea au gustat stilul Iuliei si anume cand a venit vorba de aspectul peretilor.

Juratul "Bravo, ai stil!" a fost criticata pentru modul cum arata peretii, insa altii au apreciat faptul ca mereu Iulia este inovativa in ce priveste stilul.

Multi au reusit sa raspunda si la intrebarea lansata de fashion editor si anume ce vad pe canapea, altii au remarcat brand-ul canapelelor sau calitatea covoarelor.

"Nu inteleg de ce i-ar placea cuiva asemenea pereti in casa... De ce sunt "trendy"? De ce vrem sa o ducem in extrem si in penibil ca sa fim trendy? Mie imi place minimalismul si peretii cat mai curati," a fost unul din comentariile unui fan.

Iar altcineva a spus ca nu Iulia stie ce e mai bine cand vine vorba de design:" Hardly any gypsy there but hey, a fasonista like you probably knows better..."

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on

 

Taguri: