Iulia Albu nu a mai avut cuvinte in fata prestatiei Cristinei Mihaela! Razvan Ciobanu a ironizat-o cand a auzit-o cum vorbeste: "Era sa cad sub masa cand am vazut ce calificativ i-a dat"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Cristina Mihaela a reusit performanta de a lua patru note de cinci pentru tintua si prestatia din Gala din aceasta seara.

Toti juratii au fost de acord ca prestatia Cristinei Mihaela a fost una de zile mari. Pana si Iulia Albu a apreciat in cele mai mici detalii tinuta concurentei si mai ales ca prin dansul pe car el-a realizat a reusit sa transmita si mesaje subliminale dupa cum a sesizat juratul. Pentru atoate efectele momentului Cristinei Mihaela, juratul i-a dat nota maxima, adica 5.

Andreea Banica a fost si ea la fel de incantata si chiar a spus ca nu multe artiste deja consacrate fac una stfel de spectacol. Ba mai mult, cantaretei i-a placut foarte mult si tinuta Cristinei si a intrebat-o cine a ajutat-o la alegerea si confectionarea lui. Concurenta a dezvaluit ca ea a avut ideile si a fost ajutata de o doamna croitoreasa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, ceilalti doi jurati, la fel ca si Razvan Ciobanu care a trecut drept jurat cu drepturi depline au fost extrem de incantati de aparitia cooncurentei.

 

Taguri: