Iulia Albu nu s-a putut abtine cand i-a vazut tinuta Adelei:"Arati a un var de-al 15 lea de-al lui Jamiroquai de la Socola. Nu exista ce porti pe cap! Este atroce, groaznic. Te-ai constuma tintr-o Strumfita. Si fusta de ursitoare?"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:48

Dintre cei trei jurati, doar Raluca Badulescu a aprobat tinuta Adelei, restul fiind dezamagiti de styling-ul facut de concurenta.

Dintre toate comentariile, cele ale Iuliei Albu au fost poate cele mai colorate la adresa tinutei Adelei comparand-o cu un celebru cantaret de muzica elecrtronica, mai precis cu un var de-al 15 lea scapat de la Socola. Tinuta ei ii mai aminteste fashion editorului de o Strumfita, iar fusta indeosebi de cea a unei ursitoare. "Tu te-ai uitat in oglinda? Tinuta te lateste, te turteste...Nici accesoriul de pe capul Adelei nu a fost pe placul fashion editorului exprimandu-se cu interjectie:"Doamne fereste!"

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.