Iulia Albu nu s-a zgarcit cu laudele cand a venit in fata juratilor o concurenta: "Imi place ca porti rochie furou, imi plac cizmele, imi place borseta, sapca, accesorizarea si de tine ca vad ca ai depasit acea bariera!/ "Se vede cu ochiul liber, e impec

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Iulia este una dintre concurentele redutabile din competitia "Bravo, ai stil!", asta dupa ce de cateva editii, pare compet transformata.

Concurenta a lasat-o fara cuvinte pe Iulia Albu care a apreciat toate detaliile pe care le-a inserat in tinuta, de la accesorii pana la faptul ca tanara s-a schimbat complet de la primele editii. Maurice Munteanu a fos tcat se poate de scurt atunci cand a jurizat-o pe Iulia pentru ca totul i s-a parut perfect.

Iulia a marturist si ea ca se simte foarte bine si este pregatita sa ajunga in Finala si nici ea nu intelege ce a fost in capul ei, la inceputul shwo-ului cand s-a prezentat atat de cuminte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: