Iulia Albu NU suporta sa vada astfel de DETALII in ce priveste tinutele concurentei: Este parerea mea si mi-o mentin atat in emisiune cat si in rubricile de moda pe care le fac. NU SUPORT!" Ce avea Adela in tinuta cu care s-a prezentat incat a infuriat-o

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

Iulia Albu a tinut sa precizeze ca tinuta Adelei este una inspirata dintr-o colectie celebra a brand-ului de renume Dolce&Gabanna, mai exact rochia pe care o poarta.

"Cum adica? Vrei sa iti mai explic o data? Din punct de vedere stilistic...rochia este inspirata dintr-o colectie celebra. Eu am o problema cu aceste lucruri. Este problema mea pe care o am si intotdeauna am spus-o de cand lucrez in televiziune, de cand scriu rubrici de moda, aceasta este parerea mea si n-o sa mi-o schimb acum. Eu nu am spus ca o voi depuncta pentru rochie, eu am spus ca rochia se potriveste cu incaltamintea, insa nu si cu restul accesoriilor, dar consider ca nu te avantajeaza deloc acest par si acest make-up", i-a spus Iulia Adelei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.