Iulia Albu o avertizeaza DUR pe Adela: "Consider ca locul tau aici este din ce in ce mai volatil.../ "Apreciez, de asta nu simt nevoia sa vin cu anumite completari"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:42

Adela a intrat in vizorul juratilor cu tinuta din aceasta editie deoarece nu reuseste sa iasa din zona ei.

Iulia Albu i-a spus extrem de transant concurentei faptul ca locul ei in competitie este destul de incert dat fiind parcursul din ultimele editii:"Ma uit la pantofii tai si vad ca au o caputa, n-au staif. Tu ai? Eu zic ca nu. Te-am vazut de prea multe ori cu acesti pantofi si strampi in mai multe propuneri ca sa o gadil putin pe Raluca. Esti iarasi in zona ta si consider ca locul tau aici este din ce in ce mai volatil."

"Ia partea buna a lucrurilor, Adela. Nu ti-a zis ca semeni cu nimic. Depinde te tine sa ii dovedesti contrariul. Sunt cam pe aceeasi strada cu Iulia. Rochia imi place, look-ul este intr-o zona pe care ne-ai aratat-o", i-a spus si Raluca Badulescu concurentei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: