Iulia Albu o pune la punct pe Larisa: "Tu, care ai dansat in poala unui barbat in lenjerie intima, nu prea ai caderea sa spui ca Alina se foloseste de alte calitati...Tinuta ta, Alina, este una din referatele mele!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Larisa a dezlanuit-o pe Iulia Albu atunci cand i-a spus Alinei ca se foloseste de alte calitati in afara de cele stilistice atunci cand vine in fata juratilor.

Fashion editorul i-a atras atentia ca nu ea este in masura sa comenteze acest aspect atat timp cat a dansat in poala lui Catalin Botezatu doar in lenjerie intima. Cu lacrimi in ochi, Larisa a subliniat ca in continuare Iulia Albu ii ia apararea Alinei. Insa aceasta i-a explicat ca atat ea cat si Alina sunt doua concurente sexy, insa fiecare cu calitatile ei.

Iulia a comentat tinuta Alinei ca fiind foarte buna, aflandu-se printre preferatele ei din aceasta seara si ar fi vrut ca ea sa aiba lenjeria intima putin mai lunga, iar sandalele sa fie negre.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: