Iulia Albu, remarca dura la adresa Iulianei: "Ai sprancenele prea subtiri si asta da un aer de ieftin, de provincial, de o discoteca prin Cateasca!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:26

Se pare ca Iuliana i-a impresionat pe jurati cu povestea pe care a ales sa o prezinte, insa nu acelasi lucru s-a intamplat cu aparitia ei.

Prima care a sesizat ca ceva este in neregula cu modul in care s-a prezentat este Iulia Albu, ea avand ceva de comentat la nivelul fetei Iulianei si mai exact s-a referit la sprancenele ei: Renunta la acele gene false care iti vin monstruos.

Incearca sa faci ceva cu sprancenele chiar daca in prima faza ti le desenezi fir cu fir, sunt prea subtiri si asta da un aer de ieftin si provincial si vorba lui Maurice de dicoteca din Cateasca.

Proportiile anatomice ale Iulianei au starnit alte discutii in randul juratilor care au inceput sa ii masoare fata concurentei!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: