Iulia Albu, remarci voalate la adresa tinutei Silviei. De unde s-a inspirat concurenta cand si-a facut pantalonii pe care i-a purtat in emisiune: "Dar, Slava Domnului ca ai incetat sa te mai costumezi!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

In ciuda conflictului deschis pe care il au, Silvia a reusit sa o multumeasca pe Iulia Albu in aceasta editie cu tinuta.

"Nu ma deranjeaza ca te inspiri, imi place ca ai o coerenta. Dar nu imi palce ca incerci sa fii intotdeauna mai bagata in seama. E o senzatie sustinuta de ce faci pe retelele de socializare si in culise. De ce ti-ai scos bentita? Nu iti mai place? In picioare, ce ai?"

Fashion editorul a fost, insa, incantat de aparitia concurentei si in ciuda observatiilor i-a apreciat intentiile stilistice.

Razvan Ciobanu a rugat-o pe Silvia sa isi argumenteze alegerile si faptul ca s-a inspirat pentru ca nu e drept fata de alegerile pe care le face.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: