Iulia Albu, sarbatorita in direct la "Teo Show"! Fashion editorul de la emisiunea "Bravo, ai stil" a fost socat de buchetul de flori pe care l-a primit

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 11:58

Iulia Albu a fost sarbatorita in direct la "Teo Show", iar Bursucu i-a facut un cadou special, pe langa tortul aniversar.

Iulia Albu a avut parte de o surpriza cu totul aparte atunci cand a fost invitata in emisiunea "Teo Show" alaturi de ceilalti jurati ai emisiunii "Bravo, ai stil". Fashion editorul a fost intampinat de catre colegul lui Teo cu un buchet de crengi in loc de flori, exact pe gustul Iuliei.

Desi Bursucu se astepta sa fie certat de catre apriga Iulia Albu, se pare ca gestul lui a fost pe placul vedetei si chiar a apreciat originalitatea acestuia.

Alaturi de Iulia Albu, in emisiune au mai fost prezenti si ceilalti jurati ai noii emisiuni de la Kanal D, "Bravo, ai stil", Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si gazda emisiunii Ilinca Vandici. Provocati de Teo, juratii au criticat sau incurajat stilul vestimentar al catorva vedete-emblema din showbizul autohton.

Astfel, Iulia Albu a apreciat stilul modelului Alice Peneaca si al Alexandrei Stan, evitand sa vorbeasca despre Andreea Raicu sau Andreea Marin pe care nu le considera modele de urmat.

In schimb, Raluca Badulescu a fost mult mai ingaduitoare cu vedetele, incercand sa le gaseasca punctele forte ale fiecareia in materie de stil.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Maurice Munteanu, desi vizibil neutru in discutiile din platou intre celelalte doua jurate, editorul de la revista Elle a pus punctul pe "i" atunci cand a venit vorba de o concluzie in ceea ce priveste vestimentatia vedetelor.

Prezentatoarea emisiunii, Ilinca Vandici, a fost un real arbitru intre cele trei vedete, iar Teo si Bursucu si-au putut da seama ca juratii vor fi sarea si piperul productiei ce va incepe din aceasta toamna la Kanal D.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.