Iulia Albu sare la gatul Silviei : "Te cunosc de multa vreme si stiu cum te imbraci. Tinuta e ingrozitoare, dar macar e stilul tau. Vrei sa iti promovezi pagina de Facebook?! Andreea nu are nici 5% banii tai." Concurenta a luat foc cand a auzit. Cum a inc

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Silvia a recunoscut ca s-a imbracat prost in aceasta editie "Bravo, ai stil!" si ca nu este in apele ei.

Atat Maurice Munteanu cat si Raluca Badulescu au observat acest lucru la Silvia, iar Iulia Albu nu a scapat ocazia de a-i spune ironic Silviei ca, de fapt, acesta este stilul ei desi tinuta este monstruoasa:

"Tinuta e monstruoasa, insa este stilul tau. Sunt foarte multe persoane care se imbraca asa.

Eu te cunosc dinainte de acest concurs si stiu cum te imbraci. Nu e nimic gresit. Tu vrei sa iti promovezi pagina de Facebook?! Gratie acestui concurs tu esti promovata. Depinde de tine ce vei face mai departe. Tinuta nu imi place astazi. Nu ai stil astazi. Sper sa intelegi ce o sa iti spun. Andreea nu are nici 5% din banii tai, dar nu a venit sa se planga niciodata in fata noastra."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”