Iulia Albu si-a pus in cap toti juratii cand a criticat-o pe Marisa: "Cand a intrat, am crezut ca e un clovn la o petrecere. Nu ai facut niciun styling, Doamne Dumnezeule, care este efortul tau?" Marisa i-a explicat pas cu pas cum si-a facut tinuta: Tu nu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:03

Dupa ce Maurice Munteanu si Raluca Badulescu i-au apreciat piesa cu piesa outfitul Marisei si au felicitat-o pentru alegerea facuta, Iulia Albu a criticat-o aspru pe concurenta!

"Cand a intrat prima oara, m-a busit rasul pentru ca am crezut ca e un clovn la o petrecere a burlacitelor. Nu ar fi fost rau. Tu, Marisa, nu iti dai silinta. Faptul ca tii doua baloane in mana, singurul lucru care te salveaza, fireste, este contextul. Nu inteleg care este efortul tau?Marisa are niste povesti elaborate pe care macar ea sa le creada, cum ca perucile de clovn s-ar gasi doar in Craiova si baloanele in alt oras.

Dar ce creativitate ai tu in aceasta tinuta? Eu nu m-am deghizat niciodata in clovn. Eu o sa te invit la ziua fetitei mele sa intretii atmosfera!"