Iulia Albu si Razvan Ciobanu, la cutite din cauza Ioanei! Designerul, aluzie sarcastica la adresa fashion editorului: "Tinuta ta e monstruoasa, spre deosebire de picioare!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:44

Razvan Ciobanu si Iulia Albu sunt de cele mai multe ori in conflict atunci cand vine vorba de vreo tinuta a unei concurentei.

Daca designerul incearca sa gaseasc elemente pozitive in tinutele concurentelor care sa le aduca un plus, Iulia Albu le desfiinteaza fara nicio retinere. Fashion editorul a fost foarte dur cand a venit vorba de tinuta Ioanei pe care a facut-o monstruoasa: Pantalonii aia sunt din musama? Nu vad de ce cineva ar imbraca asa ceva? Acea poseta, acea bluza, acea incaltaminte, nu merg cu nimic. Fiecare piesa in parte poate fi pusa in relief, dar altfel."

"Mie mi se pare ca ti-a iesit. Apara-ti tinuta pana la capat ca esti foarte frumoasa. Si detaliul pantalonului imi place, si geanta. Te-ajut eu, Ioana" i-a spus Raluca Badulescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: