Iulia Albu si Silvia, cel mai monstruos scandal in platoul "Bravo, ai stil!" de pana acum: "Tu, de fapt, vrei sa perpetuezi acest conflict cu mine"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:15

S- dezlantuit iadul intre Silvia si Iulia Albu, prilej cu care nici Razvan Ciobanu nu a mai rezistat si a tras-o la raspundere pe concurenta pentru atitudine.

Iulia Albu:  "Tu, de  fapt, vrei sa perpetuezi acest conflict cu mine, pentru a te mai ridica putin si poate o depasesti pe Andreea care, cu o maleta, a facut istorie"/ "Tu porti carouri de 40 de saptamani!"

Razvan Ciobanu: "Ma scoti din minti, cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii! Pondereaza-ti interogatoriul asta. Ai jignit-o grav pe Andreea.

Cine te-a facut pe tine, jegoasa sau femeie usoara?!"

De la o simpla discutie in contradictoriu intre Iulia Albu si Silvia, s-a ajuns la un scandal monstruos in care si Razvan Ciobanu a vrut sa intervina pentru ca i s-a parut ca frumoasa concurenta intrece masura. Tu jignesti pe toata lumea, pe jurati si pe colegele tale. Iulia nu a vrut sa spuna pe cine anume ai jignit, insa iti spun eu.

Este vorba de Andreea si ai folosit cateva cuvinte extrem de urate! Stii care e ghinionul tau? Vrei sa iti spun eu cum a debutat discutia?"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Ilinca Vandici a luat si ea atitudine si i-a spus Silviei ca a intrecut masura atunci cand i-a spus Iuliei Albu ca o plictiseste. Silvia, in schimb, crede ca de doua saptamani incoace, se formeaza o conspiratie in jurul ei.

 

Taguri: