Iulia Albu tine “teoria culorilor” la “Bravo, ai stil!” plecand de la rujul alb al Silviei! Cum arata concurenta care a creat dispute intre jurati, azi, de la 17.00, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Silvia defileaza in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!” intr-o tinuta extravaganta, iar nuanta aleasa pentru rujul aplicat pe buze creeaza o dezbatere intre juratii emisiunii.

Iulia Albu vine si cu explicatiile in ceea ce priveste cromatica. “Albul nu este nici culoare, nici nuanta, ca sa mai facem putine lectii. Albul este o nonculoare”, spune Iulia Albu.

„Cand ma voi imbraca in alb, trebuie sa vin cu explicatia si sa spun "eu port nonculoarea alb?”, se intreaba nedumerit Razvan Ciobanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Care a fost raspunsul Iuliei Albu veti putea afla in editia de astazi a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D, incepand cu ora 17:00.

 

Taguri: